تور دامنه های دالاهو آبشار ریجاب بهار 1404
طاق گرا، تنگه پاتاق، آبشار پلکانی پیران (ریژآو)، گوردخمه دکانداوود، دورنمای کوهستان دالاهو، طاق بستان، تکیه معاون الملک، مجموعه ثبت جهانی بیستون، مجموعه کتبیه و آبشار گنجنامه همدان، آرامگاه ابوعلی سینا، مقبره باباطاهر
1) کارت شناسایی
برنامه روزانه سفر
شبانگاه تهران را بسوی کرمانشاه، دیار شیرین و فرهاد ترک میکنیم.
حدود 7 ساعت در وسیله نقلیه
با رسیدن به کرمانشاه و صرف صبحانه، بازدیدهایمان را با گشت دربازار سنتی و دیداراز تکیه معاون الملک آغاز میکنیم، سپس به دیدار طاق بستان و نقش برجسته های معروف آن میرویم. برای ناهار دنده کباب معروف کرمانشاه را تجربه میکنیم و پس از استراحتی کوتاه به دیدار مجموعه تاریخی و ثبت جهانی بیستون میرویم. حوالی غروب برای استراحت و صرف شام به اقامتگاهمان میرویم.
حدود 3 ساعت پیاده روی با شیب ملایم در طبیعت و فضای شهری
صبح زود پس از صرف صبحانه راهی سرپل ذهاب میشویم. در مسیرمان از گردنه پاتاق عبور میکنیم و از بنای سنگی طاق گرا، گوردخمه دکان داوود و سنگ نگاره آنوبانینی دیدن میکنیم. ناهار را در سرپل ذهاب میل میکنیم و با وسایل نقلیه محلی به دیدار دامنه های دالاهو و آبشار پیران(ریژآو) خواهیم رفت. دیدار از آبشار پلکانی پیران از بالادست و دیدن مناظر زیبای اطراف آن از هیجان انگیزترین بخشهای سفرمان است. پس از بازدید از آبشار برای استراحت و اقامت راهی کرمانشاه میشویم.
حدود 4 ساعت پیاده روی با شیب متوسط در طبیعت
بعد از صرف صبحانه کرمانشاه را ترک میکنیم و راهی همدان میشویم. از مقبره بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، مجسمه تاریخی شیرسنگی دیدن میکنیم، بعد از صرف ناهارو بازدید از آبشار و کتیبه هخامنشی گنجنامه با خاطراتی ماندگار از این سفر جذاب به تهران باز میگردیم.
حدود 2 ساعت پیاده روی در فضای شهری
نظر، تجربه و سوال خود را با ما در میان بگذارید
اینجا دیده می شوید!
با ثبت نظر، انتقادات و پیشنهادات خود، در انتخاب دیگران سهیم باشید