×

تور زمینی وان بهار 1402

تور وان بهار 1402
تور وان زمینی
3 شب و 4 روز

نکاتی از تور وان:
1) مدت زمان تور وان اغلب به صورت 3 شب و 4 روز تور وان است. یعنی 3 شب اقامت کامل در شهر وان.
2) حرکت تور وان: تور وان به صورت تور وان زمینی و از طریق مرز رازی و با اتوبوس های VIP به سمت وان و تور وان انجام می شود که حدود 18 ساعت از تهران فاصله دارد. در تور وان، حرکت از خوی به سمت وان نیز با ون های توریستی ترک صورت می گیرد.
4) هتل های تور وان: اقامت در هتل های تور وان با صبحانه همراه بوده و خدمات تور وان عبارتند از ترانسفر رفت و برگشت تور وان، راهنمای فارسی زبان تور وان، بیمه مسافرتی تور وان. گشت های آپشنال تور وان نیز با اخذ هزینه انجام می پذیرند.

شروع قیمت از : 3.650.000 تومان
جاذبه های سفر :

تور وان سفری است به یادماندنی به یکی از زیباترین شهرهای کشور ترکیه که تنوع جاذبه های گردشگری و دیدنی آن مانند دریاچه وان، موزه وان، قلعه وان، جزیره آختامار، کلیسای Holy Cross Church وان، خانه هوساپ وان و ...، در کنار هتل ها، مراکز خرید وان و مراکز تفریحی وان، سفری لذتبخش را برای شما رقم خواهد زد.

تور زمینی وان بهار 1402
نام هتل درجه هتل سرویس ها قیمت دو تخته قیمت قیمت سه تخته
Yakut Hotel
3
اقامت همراه با صبحانه
3,650,000  3,550,000 
DIMET PARK
3
اقامت همراه با صبحانه
3,820,000  3,520,000 
Van Suites Hotel
3
اقامت همراه با صبحانه
4,050,000  3,750,000 
Haldi
4
اقامت همراه با صبحانه
4,950,000  4,790,000 
GRAND HOTEL
4
اقامت همراه با صبحانه
5,440,000  4,780,000 
ELIT WORLD
5
اقامت همراه با صبحانه
8,100,000  9,450,000 

لوازم مورد نیاز

  • کارت شناسایی
  • وسایل نظافت شخصی
  • داروهای ضروری
  • پاسپورت
  • لباس مناسب فصل

مدارک مورد نیاز

    ۱) اصل گذرنامه با ۷ ماه اعتبار از زمان سفر

اطلاعات سفر

تور وان
شهر زیبای وان ترکیه، از قدیمی ترین و تاریخی ترین شهرهای شرق ترکیه محسوب شده و به عنوان بزرگترین شهر این منطقه نیز شناخته می شود. وان ترکیه به دلیل نزدیکی به کشورمان، همواره یکی از انتخاب های هموطنانمان برای سفرهای خارجی و تور خارجی بوده و فصل تابستان تور وان یکی از مناسبترین گزینه ها برای ایرانیان محسوب می شود. وان ترکیه که جمعیتی بالغ بر 361 هزار نفر دارد، در سال های اخیر میزبان گردشگران بسیاری از ایران و سایر نقاط جهان بوده است. ریشه این موضوع را می توان علاوه بر نزدیکی شهر وان به ایران و نزدیکی تاریخ و فرهنگ و هنر این شهر با کشورمان، در ارائه خدمات متنوع گردشگری مثل هتل و مراکز اقامتی متنوع وان، سیستم حمل و نقل مناسب، مهمان نوازی و سایر عوامل و زیرساخت های گردشگری شهر وان جستجو کرد.

برای شناخت بیشتر شهر وان، روی لینک " از شهر وان ترکیه بیشتر بدانیم " کلیک کنید.

وان، شهری دوردست در ترکیه اما نزدیک به ایران، در واحه سرسبزی در کوهپایه یک قله سنگلاخی واقع شده است. وان بابت گربه‌های خانگی متمایزش در دنیا معروف است. قلعه مرتفع قرن نهم پیش از میلادی بر بخش‌های نو و کهنه شهر مُشرف است. پله‌های کنده‌کاری‌شده در سنگ به ارگ اورارتویی منتهی می‌شوند و در نیمه‌راهی آن سنگ‌ نوشته‌هایی به خط میخی به خشایارشا ادای احترام می‌کنند. درون ارگ چندین مقبره سنگی از اشراف اورارتویی هست. در شهر قدیمی، مسجد اُلو، مسجد خُسرو پاشا Hüsrev Paşa ، مسجد کایا چِلبی Kaya Çelebi و ایکیز کومبِت İkiz Kümbet (آرامگاه‌های دوقلو) سَبک‌های معماری سلجوقی و عثمانی را منعکس می‌کنند. موزه باستان‌شناسی جالب وان با فاصله از منطقه بی‌سکنه قدیمی در شهر نو قرار گرفته است. در وان، که هنوز هم تا حد خیلی زیادی سَبک زندگی سنتی دارد، زنان گلیم‌های زیبایی با الگوهای آبی، قرمز و سفیدرنگ می‌بافند. گربه عجیب وان که نمادی از شهر است موهای سفید ضخیم دارد و چشمانی که هر کدام یک رنگ است، یکی آبی یکی سبز. در بخش‌های تمبرشناسی ادارات پست مهم ترکیه، تمبرهای زیبایی از گربه وان به فروش می‌رسد.

در ایسکلِسی (اسکله‌) وان، چایخانه‌ها و رستوران‌های دوست‌داشتنی مکان مناسبی برای استراحت و صرف غذا هستند و اِدرمیت Edremit ، تفریحگاهی در 14 کیلومتری جنوب غرب برای گذراندن تعطیلات، هم برای شنا کردن و هم برای اردو زدن سواحل خوبی دارد. در همان منطقه گِواش Gevaş قرار دارد، جایی که می‌توانید از گورستانی سلجوقی با سنگ قبرهای عمودی تزیین‌شده‌ پرشمار و آرامگاه قشنگ حلیمه خاتون دیدن کنید.
دریاچه‌ وان، بزرگترین دریاچه‌ ترکیه، در ارتفاع 1720 متری واقع شده و کوه‌های زیبا بر گِرد آن حلقه زده‌اند. قله‌ سوپان (4058 متر) در جهت شمال غرب است و رشته‌کوه‌های ایهتیار شهاب İhtiyar Şahap در جنوب منطقه واقع شده‌اند. می‌توانید در دریاچه دور بزنید و از چندین محل باستانی اورارتویی و همین‌طور مکان‌های دیگری دیدن کنید که نماینده‌ میراث اقوام مختلفی هستند که در این ناحیه می‌زیسته‌اند.

برخی از جزایر روی دریاچه‌ وان صومعه و کلیسا دارند. در چهل و یک کیلومتری جنوب غرب وان، جزیره آختامار Akhtamar (Akdamar) که از ساحل با قایق نیم ساعت فاصله دارد مهم‌ترینِ این جزایر است. در این جزیره، کلیسای قرن دهمی آختامار قد برافراشته که روی دیوارهای سنگی‌اش به وفور صحنه‌ها و چهره‌های کتاب مقدس حکاکی شده‌اند. از این کلیسا، که سالی یک بار میزبان مراسم دینی است، اکنون به عنوان موزه استفاده می‌شود. پس از گشت زدن، گردشگران می‌توانند از خودشان پذیرایی کنند. اگر وقت داشتید، از جزیره چارپاناک Çarpanak دیدن کنید و از مناظرش لذت ببرید و اطراف کلیسای قرن دوازدهمی که اکنون موزه شده گشتی بزنید.
از میان عناصر جغرافیایی جالب اطراف دریاچة وان، آبشار مُرادیه در 88 کیلومتری شمال وان با یک چایخانه‌ باصفا و چند رستوران، و همین‌طور آبشار گاهنی‌سْپی-بیاز چشمه Gahnispi-Beyaz Çeşme در 60 کیلومتری جنوب وان ارزش دیدن دارند.

چاووش‌تپه، در 35 کیلومتری وان در جاده‌ به سمت شهر حکاری، از قلعه‌های مهم اورارتویی است. این تپه در سال 1970 حفاری شد. امروزه آنجا می‌توانید چند معبد، یک کاخ، یک قربانگاه و سنگ‌نوشته‌هایی ببینید. در جاده‌ مال‌روِ بادخیز حکاری، دریاچة سدّ زِرنِک Zernek Dam Lake به صورت استراحتگاهی در میانة راه هوشاپ در 60 کیلومتری وان خودنمایی می‌کند، جایی که قصر رؤیایی قرن هفدهمی‌ای بر فراز تپة کوچکی قد علم کرده. فضای داخلی‌ این قصر به‌شدت آسیب دیده، ولی دیوارهای بیرونی، کنگره‌ها و برجک‌ها به‌خوبی حفظ شده‌اند.

در وان چه کنیم و کجاها را ببینیم

موزه وان
موزه‌ وان در شهر دلپذیر وان میزبان اشیائی از دوره‌های مهم تاریخ ترکیه است – دوره‌های ماقبل تاریخ، اورارتو و ترکیة عثمانی. یکی از بخش‌های جالب موزه‌ وان بخش نسل‌کشی است، که در آن می‌توانید دربارة قتل عام‌های خونینی که در منطقه رخ داده بیاموزید. موزه به دو بخش متفاوت تقسیم شده؛ در محوطه‌ داخلی، لوح‌های به خط میخی و کتیبه‌های حکاری جای دارند؛ در حیاط اصلی سنگ قبرهای حکاکی‌شده‌ اورارتویی قرار دارند؛ در قسمت زیرین سفالینه‌های پخته، جواهرات زرین و مصنوعات برنزی اورارتویی جای دارند و در قسمت فوقانی سفالینه‌هایی دیگر، سکه‌ها و نسخه‌های خطی باستانی به نمایش درآمده اند.

قلعه وان
مُشرف بر ویرانه‌های شهر باستانی 3000 ساله اورارتو قلعه‌ سنگی باشکوهی است که قلعة وان نامیده می‌شود. قلعه‌ وان که بین قرن‌های نهم و هفتم پیش از میلاد بنا شد بزرگترین قلعه‌ سنگی موجود است، و از بازالت (شالوده‌ بنا) و در بخش‌های اصلی از آجر گِلی ساخته شده. در همسایگی قلعه برج ساردور قرار دارد، که سنگ‌نوشته‌هایی از اوایل پادشاهی باستانی اورارتو را در خود جای داده. سنگ‌نوشته به سه زبان نوشته شده – پارسی کهن، بابلی و ایلامی به فرمان خشایارشای بزرگ در قرن پنجم پیش از میلاد. پس از چند هزار سال، این سنگ‌نوشته همه‌ فرسایش‌ها را تاب آورده و در شرایط ایده آل است.

جزیره آختامار وان
افسانه‌ها می‌گویند که نام جزیره از یک داستان عاشقانه گرفته شده است. پسری عاشق دختری اهل جزیره شد. او هر شب از دریاچه وان می‌گذشت تا دختر را ببیند و یک بار در میان غرش طوفان دل را به دریا زد ولی قایقش غرق شد و در حالی‌که داشت با امواج خروشان می‌جنگید تامار، همان دخترک، را صدا می‌زد: «آخ تامار» (آی، تامار). مهم‌ترین جاذبه جزیره کلیسای جامع ارمنی صلیب مقدس است، که ساختش به سال 915 برمی‌گردد. معماری کلیسا درخور توجه است، ولی آثار هنری روی دیوارهای خارجی‌اش، که صحنه‌هایی اقتباس‌شده از کتاب مقدس‌اند، چشمگیرترند. در تور وان بازدید از این جزیره را در برنامه سفر خود بگنجانید.

کلیسای صلیب مقدس وان
کلیسای صلیب مقدس به‌زیبایی بر فراز کوه جزیره‌ آختامار که دریاچه وان احاطه‌اش کرده ایستاده است. کلیسای صلیب مقدس که بین سال‌های 915 و 921 به دست تِردات مندِت، معمار ارمنی، ساخته شد بزرگترین جاذبه‌ این جزیره است. این کلیسا نه‌ فقط اهمیت دین برای اهالی جزیره را نشان می‌دهد، بلکه جایگاه والای هنر و فرهنگ را نیز منعکس می‌کند. کلیسا مجموعه‌ای از بازسازی‌ها را متحمل شده، که تازه‌ ترین‌شان به سال 2005 برمی‌گردد. با وجود این، سنگ‌های سرخ تراورتن زیبا را خواهید دید که از معادن جزایر همسایه در جزیره وان آورده شده‌اند و هنوز هم می‌توان دیوارنگاری‌های داخل کلیسا را تحسین کرد. فضای خارجی‌اش با حکاکی‌هایی تزیین شده که صحنه‌های کتاب مقدس را به نمایش درآورده‌اند. 

قصر هوشاپ وان
در تور وان از قصر قرون وسطایی شکوهمند هوشاپ بازدید کنید که روی چینه‌ سنگی ساحل رودخانه‌ هوشاپ سر برافراشته است. افسانه‌های محلی می‌گویند حاکمان دست‌های معمار قصر، مرد کُردی به نام محمود سلیمان، را قطع کردند تا نتواند قصر دیگری بسازد که بتواند با هوشاپ رقابت کند.

قصر هوشاپ، که در سال 1643 ساخته شده، به قصرهای بیرونی و درونی تقسیم شده است. از قصر بیرونی، که مسجد و چندین سکونتگاه هم دارد، با چهل برجک نگهبانی می‌کرده‌اند. از سوی دیگر، قصر درونی به شکل استراتژیکی روی نوک صخره قرار گرفته. این قصر سه حیاط دیوارکشیده دارد، که هر یک به دو طبقه تقسیم شده‌اند. طبقه‌ پایین جایی است که پاسدارخانه‌ها، استحکامات و ورودی قرار دارند، در حالی‌که در طبقه‌ بالا برج دیده‌بانی واقع شده.

چاووش‌تپه وان
پادشاهی باستانی اورارتو بابت قلعه‌های رخنه‌ ناپذیرش شناخته می‌شود، که یکی‌شان چاووش‌تپه است که برای ساردوری دوم ساخته شد. چاووش‌تپه، که کاملاً هیبت قلعه‌های اورارتویی را دارد و به نام «ساردوری‌هینیلی» (شهر بناشده به دست ساردوری) هم خوانده می‌شود، از سنگ‌های تراشیده ساخته شده است. این قلعه به دو قسمت پایین‌قلعه و بالاقلعه تقسیم می‌شود و هر یک چندین ساختمان را در خود جای داده اند. بالاقلعه معبدی دارد که به افتخار خدای هالدی بنا شد. از سوی دیگر، پایین‌قلعه کارگاه‌ها و انبارهایی دارد که در دوران باستان برای غلات و نوشیدنی استفاده می‌شده‌اند. در مجموعه‌ چاووش‌تپه معبد دیگری هم هست، که برای خدای ایرموشینی بنا شد.

قوانین و مقررات تور


نظرات
  • سلام.میخوام بدونم برای تابستون ۹۹ تور وان برای کی دارید؟هزینه چطوره؟از کجا حرکت میشه؟

    • تور وان|2020/22/06

      با سلام و احترام فعلا مرزهای خارجی بسته هستش برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 02148407


ثبت نظر