تور ریگ زرین خرانق عقدا اردیبهشت 1404
بافت تاریخی و منار جنبان خرانق، پیادهروی در رمل های (تپه های شنی) ریگ زرین، بازدید از زیارتگاه پیر چک چک، موزه مشاهیر اردکان، موزه فرش اردکان، زمان آزاد برای خرید سوغات در اردکان. بافت تاریخی عقدا و دروازه عقدا
برنامه روزانه سفر
شبانه به سمت اردکان حرکت میکنیم.
حدود 8 ساعت در وسیله نقلیه
پس از رسیدن به اردکان و صرف صبحانه به خرانق میرویم. از بافت تاریخی، قلعه و منارجنبان خرانق بازدید میکنیم. ناهار را میل میکنیم و برای پیاده روی در رملهای گرم کویر به سمت کویر ریگ زرین حرکت میکنیم. ساعاتی را در سکوت این کویر رمزآلود به سر میبریم. حوالی عصر به اردکان باز میگردیم و از کارگاه پارچه بافی و کارگاه تولید حلوا ارده بازدید میکنیم. زمان آزاد برای خرید ارده و سوغات و گشت در بافت تاریخی اردکان خواهیم داشت. برای شب نشینی و صرف شام به اقامتگاه میرویم.
حدود 3 ساعت پیاده روی در طبیعت و فضای شهری
پس از صرف صبحانه به روستای چک چک میرویم تا از زیارتگاه پیر چک چک دیدن کنیم. برای صرف ناهار به اقامتگاه باز میگردیم. پس از صرف ناهار به سمت تهران حرکت میکنیم. پایان بخش گشتهای این سفر خاطرهانگیز بازدید از دروازه عقدا و پیادهروی در بافت تاریخی این شهر است. اواخر شب در تهران خواهیم بود.
حدود 2 ساعت پیاده روی در طبیعت و فضای شهری
نظر، تجربه و سوال خود را با ما در میان بگذارید
اینجا دیده می شوید!
با ثبت نظر، انتقادات و پیشنهادات خود، در انتخاب دیگران سهیم باشید